31 Janar 1980, u vendosën marrëdhënie diplomatike me Ekuadorin

Më 31 Janar 1980, midis vendit tonë dhe Republikës se Ekuadorit, u vendosën marrëdhëniet diplomatike e konsullore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare