31 Janar 1924, doli numri i parë i revistës “Reforma”

Më 31 Janar 1924, doli numri i parë i revistës “Reforma”, organ i lidhjes së mësuesve në Tiranë. Përkrahu zhvillimin e arsimit kombëtar dhe zbatimin e lirive dhe të drejtave demokratike. Revista shoqërohej me një suplement prej 14 faqesh që quhej “Pjesa Pedagogjike”. Në Korrik 1924, botoi si shtojcë gazetën “Reforma” që ishte në krah të Revolucionit të Qershorit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare