30 Shtator 2003, Fatos Kongoli mori çmimin e madh në “Ballkanika 2002”, me romanin “ Ëndrra e Demokleut”

Fatos Kongoli

Shkrimtari ynë Fatos Kongoli, me romanin “ Ëndërra e Demokleut”, fitoi çmimin e madh në konkursin “Ballkanika 2002”, i quajtur ndryshe dhe “Nobeli i Ballkanit”. Ceremonia e shpërndarjes së çmimeve, u zhvillua në Sofje, me 30 Shtator 2003.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply