30 Shtator 1998, u përurua studio e parë audio-vizive në Tiranë

Studio e RTSH

Më 30 Shtator të vitit 1998, u përurua në Tiranë, studio e parë audio-vizive, e cila do të mudësojë arkivimin audio-viziv të të gjitha veprimtarive artistike të Teatrit të Operas dhe Baletit dhe do të ndihmojë artistët të njihen me traditën tonë dhe atë botërore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply