30 Shtator 1991, u miratua ligji nr 7514, që u dha ish të dënuarëve politikë pafajësi dhe amnisti

Të dënuarit politikë

Ligji 7514, miratuar nga Kuvendi Popullor, më 30 Shtator 1991, i dha pafajësinë dhe amnistinë ish të dënuarve politikë, gjatë viteve të diktaturës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply