30 Shtator 1958, premiera e dramës shqiptare “ Shtatë shaljanët”, e Ndrek Lucës u shfaq në Tiranë nga trupa e Teatrit Popullor

Ndrek Luca

Trupa e Teatrit Popullor të Tiranës, më 30 Shtator 1958, dha për publikun e kryeqytetit premierën e dramës shqiptare “ Shtatë shaljanët”, të Ndrek Lucës. Shfaqja e përgatitur nga regjizori Pandi Stillu, pati një sukses të merituar dhe të jashtëzakonshëm. Drama qëndroi  në repertorin aktiv për pesë vjet, u luajt 67 herë dhe u ndoq nga 36334 shikues.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply