30 Shtator 1945, u mbajt Kongresi i parë i Sindikatave Shqiptare

Kongresi i parë i Sindikatave Shqiptare

Kongresi i parë i Sindikatave Shqiptare, u zhvillua në Tiranë, më 28 deri 30 Shtator 1945. Ky ishte tubimi i parë i punëtorëve dhe zejtarëve shqiptarë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply