30 Qershor 1993, u krijua Agjensia e Ristrukturimit të Ndërmarrjeve

Në vendin tonë, më 30 Qershor 1993, u krijua Agjensia e Ristrukturimit të Ndërmarrjeve, që lidhet me ndryshimin e ekonomisë socialiste, në ekonomi të tregut dhe të konkurencës së lirë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply