30 Qershor 1912, Çeta e Abdi Toptanit, ndërmori një sulm të befasishëm kundër pushtuesve turq në Krujë

Çeta e Abdi Toptanit, më 30 Qershor 1912, ndërmori një sulm të befasishëm kundër pushtuesve turq në Krujë. Sulmi kishte karakter demostrativ dhe paralajmërues dhe kryengritësit u tërhoqën në Sarisalltik.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply