30 Prill 1977 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit me Radio Televizioni Hungarez

Në kryeqytetin hungarez Budapest, më 30 Prill 1977, u nënshkrua “Marrëveshja për bashkëpunimin midis Radio-Televizionit Shqiptar dhe Radio-Televizionit Hungarez”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare