30 Korrik 1990, u nënshkrua Protokolli për marrëdhëniet diplomatike, midis Shqipërisë dhe Bashkimit Sovjelik

Protokolli për normalizimin e marrëdhënieve diplomatike, midis Shqipërisë dhe Bashkimit Sovjelik, sot Federata Ruse, u nënshkrua në Tiranë, më 30 Korrik 1990.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply