3 Shtator 1998, Kuvendi miraton “Marrëveshjen e bashkëpunimit ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Greqisë në fushën e shëndetësisë”

Bashkëpunimi Shqiptaro-Grek

Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, i mbledhur në seancë plenare, më 3 Shtator 1998, ratifikoi “Marrëveshjen e bashkëpunimit ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Greqisë në fushën e shëndetësisë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply