3 Shtator 1993, u krijua Komiteti i Digave të Mëdha

Komiteti i Digave

Më 3 Shtator 1993, u krijua Komiteti i Digave të Mëdha, që merret me administrimin dhe ruajtjen e tyre, si objekte strategjike.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply