3 Qershor 1919, Gruda dhe Hoti kërkon nëpërmjet një memorandumi të mos shkëputen nga trungu shqiptar

Komisioni i malësorëve të Grudës dhe Hotit, i kryesuar nga Dedë Gjo Luli, më 3 Qershor 1919, i dorëzoi komandantit të forcave ndërkombëtare në Shkodër, një memorandum, ku kërkohej, që malësitë e tyre, të mos shkëputeshin nga trungu shqiptar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply