3 Nëntor 1951, ndërtimi i hidrocentralit të Selitës

HEC

Më 3 Nëntor 1951, përfunduan punimet për ndërtimin e hidrocentralit të Selitës, që i dha dritë dhe ujë  të pijshëm burimi, kryeqytetit tonë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply