3 Nentor 1937, Konferencë Shkencore në Spitalin Civil të Tiranës

Spitali i Tiranës

Në Spitalin Civil të Tiranës, më 3 Nëntor 1937, u mbajt një Konferencë Shkencore me të gjithë mjekët e spitalit. Në të referuan dy mjekë të huaj dhe me pas Dr. Pano Kristidhi, Dr. Tartari dhe Dr. Jusufati. Ata referuan për përvojën dhe praktikat e tyre  mjekësore. Qëllimi i takimit, që u kthye në traditë, ishte ngritja profesionale , sidomos e mjekëve të rinj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply