3 Nëntor 1930, marrëveshje e tregëtisë me Rumaninë

Shqiperi-Rumani

Më 3 Nëntor 1930, midis Shqipërisë dhe Rumanisë, u nënshkrua marrëveshja tregëtare provizore. Një vit më pas, ajo u kthye në një marrëveshje pa afat.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply