3 Korrik 1999, OKB emëron prokurorët dhe gjyqtarët e parë në sistemin gjyqësor të përkohshëm të Kosovës

Më 3 korrik 1999, OKB-ja, emëroi gjykatësit dhe prokurorët e parë, në sistemin gjyqësor të përkohshëm të Kosovës. 9 prej gjykatësve të emëruar formuan Këshillin Qëndror të sistemit gjyqësor të përkohshëm.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply