29 Tetor 2000, zgjedhjet e para në Kosovë pas luftës

Zgjedhjet në Kosovë

Më 29 Tetor 2000, në të gjithë Kosovën të ruajtur nga paqeruajtësit e NATO-s dhe të mbikqyrura nga 1000 vëzhgues ndërkombëtar, u zhvilluan zgjedhjet. Ato ishin votimet e para, për organin më të lartë legjislativ në Shtetin e ri të Kosovës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply