29 Qershor 1992, u nënshkrua në Ankara një marrëveshje bashkëpunimi ushtarak me Turqinë

Marrëveshja për bashkëpunimin në fushën e përgatitjes ushtarake, teknike dhe shkencore, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë, u nënshkrua në Ankara, më 29 Qershor 1992.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply