29 Prill 1991 Kuvendi i Shqipërisë miratoi ligjin “Për dispozitat kryesore kushtetuese”

Kuvendi i Shqipërisë, i mbledhur në seancë plenare, më datën 29 Prill 1991, miratoi ligjin nr. 7491 “Për dispozitat kryesore kushtetuese”. Ligji u ndryshua dhe dhe u plotësua dhe veproi deri në nëntor 1998, kur u miratua Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare