29 Prill 1970 Shqipëria rivendos marrëdhëniet diplomatike me Danimarkën

Më 29 Prill 1970, midis vendit tonë dhe Mbretërisë së Danimarkës, u vendosën marrëdhëniet diplomatike, të ndërprera pas pushtimit të Shqipërisë, nga Italia Fashiste më 7 Prill 1939.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare