29 Prill 1937 Konti Ciano viziton Kuçovën

Gjatë vizitës në Shqipëri, më 29 Prill 1937, Konti Ciano, ish ministri fashist i Punëve të Jashtme në Romë, arriti me avion në Kuçovë, i shoqëruar nga shumë gazetarë të huaj dhe autoritetet më të larta të Mbretërisë Shqiptare. Ai vizitoi puset e naftës bashkë me shumë inxhinierë dhe specialistë të naftës, gjë që tërhoqi vëmëndjen e shtypit të huaj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare