29 Nëntor 1980, premiera e filmit “Plumba perandorit”

Vasil Laçi

Filmi serial televiziv “Plumba perandorit”, kushtuar “Heroit të Popullit” Vasil Laçi, u dha për herë të parë, më 29 Nëntor 1980. Skenari i filmit u përgatit nga Natasha Lako dhe Bashkim Hoxha, regjia e Mevlan Shanajt dhe muzika nga Limoz Dizdari, luajtur nga Orkestra e madhe Sinfonike e Radio-Televizionit Shqiptar. U shqua për një punë artistike, operatori Pali Kuke.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply