29 Mars 1915, Nikollë Ivanaj botoi në Shkodër numrin e parë të gazetës ”Lidhja Kombëtare”

Nikollë Ivanaj nxori në Shkodër  më 29 Mars 1915, numrin e parë të gazetës së përjavëshme ”Lidhja kombëtare”, organ i klubit me të njëjtin emër. Fletorja, që dilte në shqip dhe pjesërisht frëngjisht, trajtonte çështje politike, shoqërore dhe kulturore; përkrahu vetqeverimin shqiptar dhe të drejtat e popullit tonë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare