29 Maj 1971, u vendosën marrëdhëniet diplomatike midis vendit tonë dhe Norvegjisë

Më 29 Maj 1971, midis vendit tonë dhe Mbretërisë së Norvegjisë, u vendosën marrëdhëniet diplomatike dhe konsullore. Dy dekada më pas, po në këtë datë, marrëdhëniet diplomatike u rivendosën edhe me Britaninë e Madhe.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare