29 Korrik 1978, ndërpriten marrëdhëniet diplomatike midis vendit tonë dhe Republikës Popullore të Kinës

Pas letrës së hapur, që Komiteti Qëndror i Partisë së Punës dhe Qeverisë Shqiptare i dërguan Partisë dhe Qeverisë të Republikës Popullore të Kinës, më 29 Korrik 1978, praktikisht marrëdhëniet diplomatike por edhe ato ndërshtetërore midis vendeve tona, u ndërprenë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply