29 Korrik 1933, u përurua Tenis Klub “Rinia”

Më 29 Korrik 1933, në Tiranë, u përurua Tenis Klub “Rinia”. Në të, veç ndeshjeve sportive, zhvilloheshin edhe veprimtari të tjera. Vite më vonë, lokalet e tij i ka shfrytëzuar edhe Radio-Tirana, për provat e orkestrës, por dhe për veprimtari ilegale antifashiste.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply