29 Dhjetor 2006, Elbasani nderon Akademikët A. Buda e A. Popa

Aleks Buda

Akademikët Aleks Buda dhe Agim Popa, më 29 Dhjetor u shpallën “Qytetarë Nderi” të Elbasanit. Puna e shquar dhe veprimtaria e tyre e gjerë, nderon jo vetëm këtë qytet por të gjithë Shqipërinë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply