29 Dhjetor 1996, rivarrimi i eshtrave të At Gjergj Fishtës

At Gjergj Fishta

Në Kishën Françeskane të Gjuhadolit në Shkodër, më 29 Dhjetor 1996, u bë rivarrimi i eshtrave të At Gjergj Fishtës. Siç dihet, kleriku dhe poeti ynë i shquar, u varros me 31 Dhjetor 1940. Me këtë rast doli edhe një numër i posaçëm i revistës “Hylli i Dritës” që pati botuar Fishta kur ishte gjallë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply