28 Tetor 1981, premierë e filmit “Gjurmë në kaltërsi”

Saimir Kumbaro

Në kinematë e kryeqytetit, më 28 Tetor 1981, u dha premiera e filmit artistik shqiptar “Gjurmë në kaltërsi”, me skenar të Lazar Çulit dhe regji të Saimir Kumbaros. Ilustrimi muzikor i përket kompozitorit Limoz Dizdari, interpretuar nga Orkestra Sinfonike e Radio-Televizionit Shqiptar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply