28 Tetor 1961, u hap Instituti i Kulturës Fizike “Vojo Kushi”

Universiteti i Sporteve

Në Tiranë, më 28 Tetor 1961, hapi dyert Instituti i Kulturës Fizike “Vojo Kushi”, që ka përgatitur mijëra fiskulturistë dhe pedagogë për fushat e ndryshme të sportit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply