28 Shtator 2003, përfundoi rindërtimi i bibliotekës “Qemal Baholli” në qytetin e Elbasanit

Qemal Baholli

Më 28 Shtator 2003, përfundoi rikonstruksioni dhe zgjerimi i Biblotekës publike “Qemal Baholli” të qytetit të Elbasanit. Për të, u investuan mbi 10 milion lekë. Biblioteka, dhuratë e familjes Baholli, ka një fond prej rreth 200 mijë libra.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply