28 Shtator 1995, arkitektët shqiptarë marrin pjesë në Bienalen e Shkupit në Maqedoni

Bienalja e arkitekturës

Në Bienalen e III të arkitekturës të Maqedonisë, që u organizua në Shkup, më 28 Shtator 1995, krahas arkitektëve nga Maqedonia, Turqia, Bullgaria dhe Jugosllavia, morën pjesë edhe arkitektët shqiptarë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply