28 Shtator 1980, u vu në skenë nga teatri i Fierit “Një letër e humbur” e klasikut rumun Jon Lluka Karaxhale

Tetari i Fierit

Trupa e Teatrit Profesional të Fierit, më 28 Shtator 1980, vuri skenë dramën e shkrimtarit klasik rumun Jon Lluka Karaxhale, “Një letër e humbur”. Vepra bënte fjalë për luftën zgjedhore midis partive, deklaratat dhe premtimet demagogjike dhe bashkëpunimin në prapaskenë për ndarjen e posteve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply