28 Shtator 1944, u mbajt në Lozhan të Korçës, Konferenca e Arsimtarëve Antifashistë

Studiuesit shqiptarë

Në zonën e çliruar të Lozhanës të Korçës, më 28 dhe 29 Shtator 1944, u zhvillua konferenca e arsimtarëve antifashistë, e cila shqyrtoi problemet e arsimit dhe të shkollës dhe perspektivën e zhvillimit të tyre  pas Luftës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply