28 Shkurt 1925, kur linjat e fluturimit lidhnin Shkodrën, Korçën dhe Vlorën me Tiranën

Më 28 Shkurt 1925, Kuvendi Kushtetues miratoi ligjin mbi koncensionin e dhënë firmës Adria Aero Loid, që kryente lidhjen ajrore midis qyteteve kryesore shqiptare. Kështu Tirana në ato vite ishte e lidhur me linjë ajrore me Shkodrën, Korçën dhe Vlorën, që nuk i kemi sot.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare