28 Qershor 1995, Kuvendi i Shqipërisë, ratifikoi “Marrëveshjen në kuadër të bashkëpunimit financiar me Bankën Europiane të Investimeve”

Më 28 Qershor 1995, Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, ratifikoi “Marrëveshjen kuadër për bashkëpunimin financiar ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Bankës Europiane të Investimeve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply