28 Mars 1929, u nënshkrua Traktati i Tregëtisë dhe Lundrimit Shqipëri-Francë

Në mjediset e Ministrisë së Jashtme në Tiranë, më 28 Mars 1929, u nënshkrua Traktati i Tregëtisë dhe Lundrimit Shqipëri-Francë, që krijonte premisat juridike për rritjen e shkëmbimeve ekonomike dhe tregëtare midis dy vendeve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare