28 Maj 1940, punëtorët shqiptarë të shoqërisë italiane “Sican”, u ngritën në protestë

Punëtorët shqiptarë të shoqërisë italiane “Sican”, të cilët punonin për bonifikimin e kënetës së Durrësit, më 28 Maj 1940, u ngritën në protestë dhe kërkonin pagat e pashlyera për punën e kryer.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare