28 Maj 1921, në Robert Kolegj të Stambollit, u zhvilluan lojrat olimpike të përvitshme

Në Robert Kolegj të Stambollit, ku studionin shumë studentë shqiptarë, më 28 Maj 1921, u zhvilluan lojrat olimpike të përvitshme. Studentët tanë, kërkuan dhe ngritën edhe flamurin shqiptar. Në këtë veprimtari, u shquan studentët Muharem Villa dhe Asem Jakova, të cilët fituan disa çmime.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare