28 Maj 1914, u formua kabineti i kryesuar nga Turhan Pashë Përmeti

Më 28 Maj 1914, u formua kabineti i kryesuar nga Turhan Pashë Përmeti. Ministër i Jashtërn i tij ishte Prenk Bib Doda, ministër i Brendshëm Aqif Pasha Elbasani, ministër i Luftës Esat Pashë Toptani, ministër i Financave Filip Noga, ministër i Drejtësisë dhe Fesë Myfit Bej Libohova, ministër i Postave dhe Telegrafisë Mit’hat Bej Frashëri, ministër i Arsimit Abdi Bej Toptani.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare