28 Korrik 1926, Klubi dramatik i Shkollës Teknike të Tiranës shfaqi dramën “Besa”

Klubi dramatik i Shkollës Teknike të Tiranës, i drejtuar nga pedagogu Ali Cungu, si organizator dhe regjisor i tij, më 28 Korrik 1926, ndërmori një turne të suksesshëm në Korçë, ku shfaqi dramën “Besa” të Sami Frashërit dhe komedinë “Mjek me përdhunë”, të Kristo Floqit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply