28 Janar 1997, mbahet sesioni shkencor “Korça dhe disa nga bijtë e saj”

Në “Parisin e vogël”, më 28 Janar 1997, u mbajt sesioni shkencor “Korça dhe disa nga bijtë e saj”. Në këtë veprimtari u fol për bandën kombëtare “Vatra”, për muzikantin dhe dirigjentin e parë shqiptar Thoma Nashi, për professor Ligor Milen, etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare