28 Janar 1932, publikohet Dekreti Mbretëror i Legatës Shqiptare në Ankara

Ligji dhe Dekreti Mbretëror, mbi krijimin e Legatës Shqiptare në Ankara të Turqisë, u publikua, më 28 Janar 1932. Marrëdhëniet diplomatike midis dy vendeve tona u pezulluan pas shpalljes së monarkisë në Shqipëri.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare