28 Dhjetor 1977, premierë e filmit “Tomka dhe shokët e tij”

Në Berat, më 28 Dhjetor 1977, u dha premiera e filmit artistik për fëmijë “Tomka dhe shokët e tij”, me skenar të Nasho Jorgaqit dhe regji të Xhanfize Kekos. Ilustrimi muzikor u realizua nga kompozitori Aleksandër Lalo dhe Orkestra e Madhe Sinfonike të RTSH-së.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply