28 Dhjetor 1925, hyri në fuqi “Marrëveshja Tregëtare Provizore” Shqipëri-Amerikë

Flamuri Amerikan

Më 28 Dhjetor 1925, hyri në fuqi “Marrëveshja Tregëtare Provizore” në bazën e reciprocitetit dhe principit të kombit më të favorizuar midis Shqipërisë dhe SHBA. Marrëveshja ishte përfunduar me shkëmbim notash, që në Qershor të vitit 1922.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply