27 Tetor 1928, Konica nënëshkruan dy akte me presidentin Amerikan

Faik Konica

Në Washington, nga Presidenti Amerikan dhe Ministri ynë Fuqiplotë Faik Konica, më 27 Tetor 1928, u nënëshkruan dy akte të rëndësishme bilaterale: “Traktati i Arbitrazhit” dhe “Traktati i Paqëtimit”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply