27 Tetor 1923, lindi Maliq Herri, solist i TOB

TOB

Këngëtari i shquar Maliq Herri, solist i Teatrit të Operas dhe Baletit, u lind më 27 Tetor 1923. Veprimtarinë muzikore e nisi në Radio-Tirana dhe e vazhdoi në koret partizane, për të arritur më pas, në skenën e Filarmonisë Shqiptare dhe atë të Operas së Tiranës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply