27 Shtator 2000 u organizua “Ditët e trashëgimisë kulturore” nga Ministria e Kulturës dhe Sporteve

Aktivitete nga Dita e Trashëgimisë Kulturore

Për të pestën herë, më 27 Shtator 2000, u organizua nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve “Ditët e trashëgimisë kulturore”. Me këtë rast u bë paradë e kostumeve ushtarake shqiptare, përurimi i restaurimit të godinave të ministrive, u hap ekspozita me fotografi të Tiranës së vjetër.

 

 

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply